måndag 17 augusti 2009

Snaaaart bara 3 nätter kvar!

Jaha, återigen på jobbet...


Det har varit en bra natt! Jag vågar inte säga mer nu för natten är inte slut än, det kan hända myyyyyycket på 1h och 15 min.
Man blir lite vidskeplig med det där när man jobbar på akuten. Konstigt, men det är nog de allra flesta som jobbar här...

Nu sitter jag här, har precis tagit in en patient, och lyssnar på Irländs folkmusik på shoutcast. Inte helt fel!

Jag har redan gjort alla sysslor för natten, ska bara fixa sterilgodset så det kommer iväg till sterilcentralen, gå ut med soporna och fixa och ordna lite innan dagpersonalen kommer. Skönt!

Jag undrar vem det är som har lämnat kommentar på mitt förra inlägg? Lite nyfiken blir man ju när man inte riktigt vet vem som läser ens blogg... Jag har i alla fall märkt att det är mer folk som läser den än vad jag visste från början det kan jag lova! Jättekul! Vore nästan kul att fixa till en sån där besöksräknare. Får kolla på det tror jag... Det kanske finns ett enkelt sätt.

Jag hoppas ni har det bra där ute i alla fall!

Jag har nog inte några djupa tankar vid den här tiden, och förmodligen ingen röd tråd heller...

Jag får väl börja med sysslorna!

Ha det fint så länge!

Kraaaam Alfred

2 kommentarer:

anna sa...

jaaa, vem kan denna mystiska kvinna vara?

vi känner inte varandra, jag har följt bloggen på håll. gillar ditt språk, humor och ditt andliga jag. du helar dem du vårdar med dina ögon.

;)

Fear of the Monkey sa...

Hihi, tack så mycket! :-)

Alltid roligt med läsare som förstår vad jag menar och läser mellan raderna ibland, och som dessutom verkar vara trevliga!

Tack för kommentarerna! Det uppskattas!

Kraaam Alfred